Monthly Archives: August 2012

Klubbmesterskap!

Invitasjon til klubbmesterskap.

Torsdag 13 september er det duket for årets klubbmesterskap i lydighet. Dette er en flott uoffisiell konkurranse hvor man kan få testet ut hvordan treningen har fungert og få kjenne litt på konkurransenervene. En ypperlig debut for deg som ikke har startet enda! Stevnet starter kl 18.00 og dommer for kvelden er Elisabeth Isaksen.

Påmeldings frist innen søndag 2 september. Påmelding sendes til Linda på linda_stensrud@msn.com

Pris for deltagelse er kr 100.
Det vil bli utdeling av premier til de tre beste i hver klasse og det blir selvfølgelig pokal til klubbmester i hver klasse.
Kiosken vil være åpen med enkelt utvalg av kaker og varm lapskaus å varme seg på.
Håper mange ivrige lp sjeler i klubben melder seg på og er med å kjempe om tittelen “Årets klubbmester i lydighet 2012“!

Nye kurs!

Fra 23 august starter klubben opp med nye lydighetskurs! I første omgang starter vi opp med valpekurs ,nybegynner/grunnkurs i lydighet og bronsemerke kurs. For mer info om dette og hvem dere skal hendvende dere til se kurssiden. Det planlegges et konkurransekurs i lydighet for de som har gått bronsemerkekurs/er på kl 1 nivå på ukesbasis. Mer informasjon om dette vil komme så fort ting er på plass. Følg med på hjemmesiden for oppdateringer om kurs osv.

Tirsdag 21 aug. starter vi opp med konkurransetrening i lydighet. Det er en del som har meldt interesse allerede og det er supert! Er det flere som kunne tenke seg å være med på disse treningene ønsker vi tilbakemelding innen 14 aug. Dette fordi vi skal dele inn i grupper og planlegge første treningen slik at det blir et bra opplegg. Det er ønskelig at alle som har meldt interesse for treningene møter opp denne tirsdagen for å snakke/planlegge treningene fremover.

Disse treningene gjelder alle som ønsker å være med, men minumskrav for å delta er at man har gått et bronsemerkekurs/er på kl 1 nivå. Grunnen er for at man skal få mest ut av treningene.

Vi har planer om å leie inn en instruktør på tirsdagene ca 1 gang i måneden for de som trener på denne gruppen. Mer info vil komme på mail til de som har meldt interesse.

For mer informasjon om hvordan treningene vil foregå ta en kikk under treningstider. Mail adressen du skal melde interesse til står også oppført her. Vi har funnet ut av vi bør ha en grense for hvor mange som kan være med på disse treningene. Skal vi få noe ut av treningene kan vi ikke være for mange. Og de færreste av oss vil trene til midnatt. Derfor setter vi en grense på 15 stk.

Håper mange er interessert i dette slik at vi får bygd opp lydighetsgruppa og kan bli en flott gjeng som hjelper hverandre.