Monthly Archives: November 2012

Referat fra møtet og oppdateringer

LP-komiteen:

Tine fortsetter som leder, Tonje fortsetter og Lene Nikolaisen blir med.
 

Tirsdagstreningene:

Tirsdagsgruppa fortsetter, men det blir egentrening og ikke bundet til så mange regler og grupper annet enn vanlig høflighet og at vi hjelper hverandre og tar hensyn til hverandre. Vi skal fortsette å bruke facebooksiden/gruppa aktivt. Mer info finner du under TRENINGSTIDER.

Møkkakjelleren:
Der er det bare Kristin Løken og Birgitte Hestholm som har vist interesse fra LP-gruppa enn så lenge. Er du interessert, men ikke sagt fra enda så send en mail til Linda.

Følgende fra LP-gruppa har vist interesse for treningshelg siste helg i februar inne i Drammen hundepark: 

Marianne
Lene
May
Sten
Tine
Birgitte
Kristin
Bente
Inger Lise
Mari-Ann

Folk syns dette var et kjempeflott tilbud fra klubben :) Helgen blir delt med ag gruppa. Det blir tidlig trening en dag og sein en annen. Mer info kommer. Det ble vel enighet om at dette ble en treningshelg uten instruktør. Altså er det opp til hver enkelt å planlegge treningen og høre om flere vil trene sammen. Dette kan dere spørre om og planlegge på faceboooksiden. Er det flere som ønsker å være med så si fra!

Sosial helg 24-26 mai 2013:

Folk virket veldig positive til denne helgen. Tine undersøker  Hege Johnsen som ble nevnt som mulig LP-instruktør. Mer info og eksakt dato for denne helgen kommer seinere.

Diverse:

I 2013 ønsker vi å legge mer vekt på konkurranse kurs. Første blir i mai, neste blir rett etter sommeren også et siste på høsten.  Har du tips eller ønsker til instruktør si ifra. Vi ønsker å prøve å få til flere helgetreninger fra våren 2013. Innspill til temaer osv mottas med takk. En tanke er å få treningen så konkurranselik som mulig.

4. og 5. mai planlegger vi konkurransekurs med Siv Svendsen som nesten er fullt allerede! :) Kun 1 plass ledig som deltager med hund på kurset med Siv Svendsen! Førstemann til mølla :):)Ubegrenset med observatør plasser. Dette er samme instruktør som holder lekekurset 22 des. Les mer om Siv på amokk.no. Mer info om kurset kommer snart!