Forberedelse til konkurranse

Denne ukas linker innebærer hvordan de største lydighets utøverene tenker rundt trening, forberedelser innenfor konkurranser osv. Kanskje du kan snappe opp noen tanker og bruke det i din trening? :o) Jeg syns dette er veldig interessant å lese siden dette er folk som har gjort det veldig bra internasjonalt. De to filmene hører til det første sammendraget (Kjellaug og Synnøve) i den første linken. Den første filmen viser et eksempel av hvordan mange nybegynnere går fri ved fot med sin hund. En liten tankevekker om hvordan vi påvirker hundene våre ;o) Og film to er mer rettet mot de som har kommet langt i treningen, men dette er selvsagt noe man burde begynne med så fort hunden “kan” øvelsene. Jo, vanskeligere du gjør det for hunden på trening, jo lettere blir det på stevne ! :o) Les og tenk… over hvordan du legger opp treningen for deg og din hund. Lykke til !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>