Forstyrrelser i ruta

Ukas tips er forstyrrelser i rute treninga. Dette er noe man glemmer å trene på. Iallefall gjelder dette meg. Og derfor tenkte jeg at dette må være midt i blinken for flere ;o) Det er altfor lett å trene i samme rutiner og uten forstyrrelser hver gang man trener. Da blir ikke hunden forberedt på hva som kan skje, og vanligvis gjør når dere kommer på stevne. Der skjer det så mye at mange hunder sliter med å holde fokus. Kan man derimot trene på dette hjemme, bytt gjerne miljø og tren flere steder, så kan man bli godt forberedt. Og hunden får det lettere på stevne. =) Lykke til!

http://amokk.no/2011/12/14-desember-2/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>