Tips til å få en bra konkurranse attitude!

Konkurranse sesongen er nok i gang for noen, men har du ikke kommet igang enda så burde du lese disse artikkelene! Det gjelder selvsagt alle, men noen venter sikkert litt ekstra med å starte sesongen pga nervøsitet. Mange av oss er nemlig veldig nervøse før start og dette kan ødelegge så mye. Man tenker på hva dommeren og de utenfor kommer til å tenke om oss. Det er ikke lett å bli kvitt bestandig, men her kommer det flere tips til hvordan man kan begynne og tenke anderledes. Det er jo tross alt vi som betaler dommerene for å dømme oss i disse øvelsene. Og vi vil jo gjerne finne ut hvordan vi ligger an og om treningen har fungert. Det er tross alt du og hunden som gjelder, ikke alle andres tanker om deres presentasjon! Håper du får noen gode tips og slapper litt mere av neste gang. :) Ønsker med dette en riktig god påske og god hundetrening!

http://www.svartbergs.se/pdf/bra_tavlingsattityd.pdf

http://www.svartbergs.se/pdf/MT-artikel%20Brukshunden.pdf 

I tillegg vil jeg anbefale bøkene “Med sikte på 10:an” og “Lyckas på tävling”, jeg har også mentalitets boka deres, men har ikke fått lest noe i den enda. Tipper likevel at den er bra for de veit nemlig hva de driver med! ;O) Bøkene kan du få kjøpt her:
http://www.svartbergs.se/bocker.html#


Tine

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>