Aktiviteter i lp gruppa sommer/høst 2012

Treningskonkurranse:

19 juni arrangeres det bronsemerkeprøve og uoffisiell lydighetskonkurranse på Horne. Deltagerne på bronsemerkekurset har førsteprioritet pga begrenset antall plasser. Etter det er det førstemann til mølla. Klubben sponser deltagerne og håper mange vil prøve seg på bronsemerkeprøven og på lydighetsprogrammet. Max 15 deltagere dersom det ikke er mange som stiller i kl 3/Elite.

Dette er en super mulighet for å sjekke hvor nærme man er en offisiell start, hva man må terpe på til start og hvordan en konkurranse foregår. Dommeren er autorisert lydighetsdommer og heter Trond Morten Teigen.

Konkurransen begynner kl 17.30. Meld deg på til: tza_88@hotmail.com med navn og hvilken klasse du ønsker å starte i. Man kan ikke starte i en klasse hvis man ikke har fått opprykk til den. Dette gjelder ikke klasse 1 eller bronsemerkeprøven.

Håper vi ser deg og hunden din til en hyggelig uoffisiell konkurranse kveld på Horne. Alle er hjertelige velkomne selv om man ikke starter.

Kurs:

Helgen 23-24 juni arranger klubben kurs i konkurranselydighet med Trine Frøshaug. Hun ble nr 2 i NM i 2010, konkurrerer i bruks og gjeting, og har vært hundefører i militæret. Hun har tidligere holdt mange kurs i Oslo hundeskole og er utdannet instruktør.

Det er kun 2 ledige plasser igjen på kurset, så her gjelder det å være kjapp for å kapre de siste plassene. Etter fristen tilbys nærliggende klubber de resterende kursplassene! Ubegrenset plasser med observatører. De kan også spørre instruktøren om tips og ting de lurer på under kurset. For mer informasjon om kurset, se kurssiden!

Pris:

1350 ,- m/hund

200 ,- u/hund

Påmeldingsfrist 11 juni. Bindende påmelding! Påmelding sendes til: tza_88@hotmail.com

Nytt helgekurs og ukes kurs i konkurranselydighet etter sommeren er også under planlegging, Mer info kommer seinere!

# Kursiden er oppdatert med informasjon om helgekurset i konkurranselydighet 23-24 juni.

# Treningstider oppdatert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>