Uoffisiell konkurranse og bronsemerkeprøve

Tirsdag 19 juni arrangerte klubben uoffisiell lydighetskonkurranse og bronsemerkeprøve for medlemmene. Det ble leid inn en autorisert dommer og 15 stk stilte til start. Henholdsvis 6 stk på bronsemerke, 4 stk i klasse 1, 3 stk i klasse 2 og 1 stk i klasse 3 og Elite. Konkurransen gikk smertefritt for seg og mange gjorde det svært bra. Håper alle følte de fikk noe ut av konkurransen og ønsker å vise seg i fremtidige konkurranser!

Bronsemerkeprøve deltakerene stilte først til start. Her var det 4 ulike raser som deltok. Det var mye bra og se, men det var Sten og Stanley som trakk det lengste strået blant deltakerne. Deretter kom Mari-Ann og Reggea på andre plass og Torill med sin cocker spaniel på tredje plass. Disse tre klarte også bronsemerke. Klubben gratulerer!

I klasse 1 stilte 4 stk til start. Maiken med Kira vant på 168 poeng og fikk førstepremie, Inger Lise og Waylie fikk 161 poeng og førstepremie, mens Tine og Aike, og Camilla og Lexie var noen poeng unna.

Premieutdeling og fellesdekk klasse 1:

Foto: Ann Riise

Foto: Ann Riise

I klasse to var det 3 stk som deltok. Maiken vant her også, men denne gangen med mallen Lux. De fikk 168 poeng og førstepremie. Vinneren i klasse 2:

Foto: Ann Riise

I klasse 3 stilte Mari-Ann og Falco til start. De hadde mye bra å vise frem, men desverre holdt det ikke til førstepremie. I Elite klassen stilte Tine og Kip, men heller ikke disse klarte en førstepremie denne gangen.

Vi håper stevnet ga mersmak og håper å se mange på gruppetreningene etter sommeren for lydighetstrening.

Til slutt ønsker vi å takke Zoo Markedet på Krokstadsenteret for de flotte premiene vi fikk til vårt stevnet, Tonje for flott arbeid med å skrive og Ann-mari for hjelp i Elite ringen. Og selvfølgelig dommeren Trond Morten Teigen som tok på seg jobben med å dømme ekvipasjene i klubben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>