Konkurransekurs i lydighet

Etter et velykket konkurransekurs helgen 23-24 juni 2012  arrangerer vi et nytt konkurransekurs i lydighet helgen 25-26 aug. 2012. Denne gangen er nivået fra unghunder til elite hunder, og tidligere verdens- og nordiskmester Maren Teien er instruktør. Kurset blir lagt opp slik at en og en er ute på banen, og alle får jobbe på det nivået man er. Dette kan være innlæring, problemløsing osv.

Kurset holdes på Horne gamle skole I Hokksund og det starter kl 09.30 og holder på til ca 16.00 begge dager.

Max 8 deltagere med hund, så her er det førstemann til mølla prinsippet som gjelder! Max 5 plasser for observatører uten hund. Man lærer utrolig mye kun ved å følge kurset uten hund og kan spørre og grave så mye man vil.

16/7-12: Pga en avmelding er det 1 ledig plass med hund! Første mann til mølla!! 4 ledige plasser som observatør! Man kan lære like mye av å se på de andre deltagerene og få med seg mange gode tips på veien. Får du valp i løpet av sommeren kan dette være en gylden mulighet til å spørre og grave etter innlæringstips fra selveste verdens- og nordisk mesteren!

Priser:

Med hund: 1500,-

Uten hund: 300,-

Påmeldingsfristen er satt til 6 august 2012. Bindene påmelding! Mail sendes til tza_88@hotmail.com.

Mer info om kurset finner du under KURS.


Bildet er lånt fra: http://borderen.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>