Referat fra kurshelgen med Trine Frøshaug.

Kurshelg med instruktør Trine Frøshaug(23/24 juni)

St. Hanshelgen ble det avholdt lydighetskurs i klubben med Trine Frøshaug som har toppresultater og meritter å vise til.

Kurset startet med introduksjon av Trine selv og alle kursdeltagerene og deres hunder, mål og  hvilke øvelser man ville legge vekt på denne helgen. Mange fikk prøvd seg på øvelser de aldri hadde prøvd før.

Lørdag og søndag var vi fire kursdeltagere, 2 observatører + en observatør som deltok på søndagen.

Alle kursdeltagerene fikk femten minutter til rådighet hver. Og hver ekvipasje fikk mange muligheter til og entre gressmatta og dra nytte av Trines erfaringer og tips. I tillegg til ”privattimene” med Trine, fikk alle prøvd seg på fellesøvelser.

Været var svært skiftende, regn, sol og vind var innom, men det hindret ikke en ivrig gjeng i og trene hund. Lunsjen ble tilbragt nede i klubbens lokaler og nydelige vafler ble servert av Janne begge dagene.

Rasene som var representert var golden retrieveren Ino, labradorene Cleo og Samson, schæferen Frost og bernersennen hundene Falco og Reggea.

Alle hundene var kjempe flinke og enkelte stod for litt ekstra underholdning.

Stor takk til Tine som har stått på og arrangerte kurset, kursdeltagerene, observatørene med gode spørsmål, hundene og ikke minst Trine som er en utrolig dyktig instruktør som klubben helt klart vil arrangere flere kurs med i fremtiden!

Hilsen fra Tonje og Frost.

Lørdagsgjengen samlet for en prat.

Mari-Ann og Reggea får hjelp til øvelsen “hold fast”.

Hoppende glade blir vi på kurs!

For flere bilder se FOTOALBUM.

2 thoughts on “Referat fra kurshelgen med Trine Frøshaug.

  1. 【送料無料】ビジネスシューズ メンズ 靴 メンズシューズ 革靴 2足セット

    は、あなたがに入れ努力に感謝します} 間違いなくインターネットサイト|ウェブサイト| |ウェブサイトあなた} きっとあなたと{感銘を受け、発音。 によって私は何の問題ナビゲートがありませんでしたすべてタブと関連情報はに行うには本当にシンプルになってしまいましたアクセス。私は最近 発見以上 私はあなたがそれを知っている前を希望するもの。合理的に珍しいです。のためにそれを感謝する可能性があるこれらのこと ウェブサイトテーマフォーラムか何かを、追加します。あなたの顧客が通信するためのトーンの方法。 ニースタスク。

  2. 365日あす楽★代引?送料無料★クールキッズバギーX専用幌(ブラック) The

    。私はpreviousallyゲームをウェイクボードと見て私の時間の多くを過ごすために。それはおそらく私の過去の中で最も特別な時間だったとあなたのコンテンツが何らかの形でそれを私たちに思い出させました。私はこのコンテンツは、それが読み価値があったと言わなければならない

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>