Lydighetsmøte 30. nov

Tirsdag 30. november kl. 18.30 på Horne vil det bli møte med de som ønsker å trene lydighet. Lydighetskomiteen vil da presentere planen for videre treninger fremover. Vi kommer til å danne en konkurransegruppe for de som konkurrerer. Det vil være felles trening en gang i uken med ring og konkurransetrening en gang i måneden. Dette vil være en gruppe som trener sammen og hjelper hverandre, det vil ikke være noe instruktør her. Gruppen deles opp i mindre grupper ved hver trening som da trener sammen og hjelper hverandre.

Vi trenger en tilbakemelding på om du kommer på møtet, da vi kommer til å bestille pizza. Send en mail til hallibak@online.no om du kommer.

 Mvh
lydighetskomiteen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>