Nye instruktører og nye kurs

I høst har vi utdannet 4 nye instruktører som alle bestod eksamen på første forsøk og kan nå titulere seg NKK godkjente trinn 1 instruktører. Vi ønsker å gratulere Mona Haugen, Tonje Sem Røren, Monica Nilsen og Rachel Hamre med bestått eksamen og fullført kurs.

Nye instruktører betyr ny giv til klubben og vi har derfor mange kurs på gang i vinter og vår. Vi gleder oss til å sette i gang med det nye året og håper at medlemmene i klubben vår ønsker å benytte seg av tilbudene våre. Vi ønsker selvfølgelig også nye medlemmer hjertelig velkommen:-)

Informasjon om kurs finner du enten i kalenderen, under kurs på den aktuelle grenen eller på vår fb side som en event.  Du finner siden på fb her https://www.facebook.com/hohk.net/

nye-instruktorer

Fra venstre: Rachel Hamre, Monica ilsen, Liv McDowel(instruktør), Tonje Sem Røren og Mona Haugen

2019-01-10T18:35:01+01:0026 November 2016|