Treningssteder og tider

Treningssteder og tider2022-04-26T18:49:01+02:00

11180564_579718992171031_1582535462_oDet blir laget en terminliste for både vår og høst. Her finner du opplysninger om sted og tid for skogstreningene. Og når det pågår skytetrening. Vanlig brukslydighet på mandager, vil ikke stå på terminlisten.

Vi har en egen lukket Facebook – gruppe. Terminlisten vil bli lagt ut her, under feset innlegg. Har du ikke facebook konto, sendes terminlisten deg på mail.

Her avtaler vi heldagstreninger, og om noen ønsker å trene utenom de faste dagene. Vi kan ta opp ulike temaer, og legge ut bilder fra treningene våre.

Mandager fra kl. 17:30. Er det brukslydighet på Horne. På de terminfestede skytetreningene, pågår skytingen fra kl. 17:30-18:00. Datoene for skyte- og konkurransetreningene finner du på terminlisten. Konkurransetrening starter kl. 18:15

NB! Når det gjelder skytetrening, ta kontakt med en av oss i bruksgruppen om hunden ikke har deltatt på dette tidligere. Dette er for å kunne forbygge at hunden ikke blir skuddberørt, eller i verste fall blir skuddredd. Vi vil informere deg om hvordan du kan tilvenne hunden din skuddene. Noen hunder er dessverre født, skuddberørt eller skuddredde. Og da er det ikke sikkert at dette lar seg løse. Vet du, eller om det fremkommer at hunden din er skuddberørt eller skuddredd. Bør du så langt det lar seg gjøre skjerme hunden din for det ubehaget skudd vil påføre hunden.

Onsdager fra kl.17:30 begynner skogstreningene. Annenhver onsdag står det felt/spor på programmet. Og neste onsdag vil det være rundering. Dette er fordi skogstreningene tar lang tid. Vi er avhengig av hverandres hjelp. Spor og felt, kan man i utgangspunktet klare selv. Men, i rundering er vi avhengig av å være figuranter for hverandre, for å kunne gjennomføre treningen.

På tirsdager blir det lagt ut på vår FB- side, hvor vi skal trene og hvilke øvelse det skal trenes i skogen. På denne statusen blir det også spurt om hvem som kommer. Du skal kun svare på statusen om du kommer. Er det slik at ingen melder at de kommer, blir treningen avlyst. Er du ikke på FB, må selv sende en sms til en av oss i brukskomiteen om du kommer.

Terminliste høst 2015 for skogsøvelser, skyte- og konkurransetrening. Oppstart for skogstreningene er kl. 17:30

ONSDAG:
Sted
Øvelse
merknad

*) markeringen, indikerer kun mnd.skifte

Skyte- og konkurransetrening i bruksappell

Mandag:
Skytetrening
bruksappell
 3. august
17:30 – 18:00
18:15 –
24. august
17:30 – 18:00
18:15 –
14. september
17:30 – 18:00
18:15 –
12. oktober
17:30 – 18:00
 18:15 –

*Skytetrening, kan avtales etter særskilte behov.

 

Konkurransetrening( bruksappell) starter kl. 18:15

Målet med disse treningene er å gjøre det så likt konkurranse som mulig. Dvs, at det kreves struktur, og samarbeid. Vi starter opp treningen med fellesdekk, og langøvelser(her må ta forbehold, om det er Ag – trening, da må dette avtales med de). For de som trenger det. Vi trener en og en hund. Når den ene ekvipasjen, er på banen. Gjør neste ekvipasje klar, lufter og varmer opp hunden, og er klare til start. Den enkelte ekvipasjen, trener etter sitt program. Vi kommanderer og hjelper hverandre fram mot det målet, den enkelte ekvipasjen har. Om man ønsker å kjøre gjennom hele, eller deler av programmet, er opp til den enkelte. Det er også hyggelig på disse treningene om vi retter fokuset mot hverandre, slik at den enkelte kan få en konstruktiv tilbakemeldning på sin utøvelse. Og ikke minst ros, for det som er bra.

Brukskomiteen, ønsker alle velmøtt til en med mange hyggelige treninger i flott høstvær, og ønsker alle lykke til med sine individuelle mål.