Trikse kurs

For første gang arrangerer klubben trikse kurs. Vi er så heldige å fått Marianne Aas til å holde kurs for oss. Marianne med hunden Vikki ble Norgesmestere i freestyle i 2013 og 2014. De har deltatt flere ganger på Nordisk mesterskap (4 og 5 plass) samt OEC og VM. De har representert Norge på Cruft 2 ganger og Vikki ble Norges første freestyle champion.

På kurset vil vi gjennomgå innlæring av ulike triks som rygge, vinke, slalåm mellom beina og snurre rundt. Deltagerne kan komme med ønsker om triks de ønsker å lære inn. Kan deltagerne mange triks fra før så er det fult mulig å lære mer avanserte øvelser også. Ved påmelding si litt om hva hunden kan fra før.

Kurset er åpent for alle også ikke medlemmer.

Her finner du mer informasjon om pris og hvordan du melder deg på kurset.

marianne aas

 

Vi ønsker alle vel møtt!

2019-01-10T18:35:01+01:0028 April 2016|