Om HOHK

Om HOHK2019-01-10T18:35:01+01:00

HOKKSUND & OMEGN HUNDEKLUBB (HOHK) ble etablert 1 november 2004. Vi har medlemmer fra bl.a Drammen, Modum, Nedre og Øvre Eiker, og holder til på gamle Horne Skole mellom Hokksund, Mjøndalen og Vestfossen.

Vi er medlemmer i Norsk Kennel Klubb (NKK) og  Norsk Brukshundsports Forbund (NBF).

Av de aktivitetene vi holder på med kan det nevnes at vi har flere aktive som holder på med Brukshund, Konkurranse-lydighet, Agility, Rallylydighet og Smeller.

Vi avholder kurs innen de forskjellige grenene, medlemsmøter med forskjellige temaer og vi har treninger flere dager i uken.

Blir du medlem hos oss får du rabatter og fortrinnsrett til våre kurs. Det koster heller ingenting å delta på våre treninger. I tillegg blir man også medlem av NKK og får tilsendt Hundesport 4 ganger i året

Klubben er ikke en raseklubb, så alle hunder er velkommen så lenge de ikke kan være til fare for andre hunder eller hundeeiere.

Klubben har flotte treningsfasiliteter på Horne gamle skole som ligger i mellom Mjøndalen og Hokksund i Øvre Skistadvei 23. Her har vi også klubblokaler og mulighet til å leie større lokaler til medlemsmøter, julebord ol.

Klubben er registrert i enhetsregisteret med org nr 989 889 583

Klubbens konto nr 2220 15 71727